Nääe skoja bara hihi....


HA VA SA NI NU DÅ !


Mörtstugan i sjön!

Ja så var Mörtstugan i sjön, nu är det bara att invänta små Sikarna till sommarens trolling med löja.

Pelle med en UER på 1,5 kg !!!

Fiskebroder Pelle D är iNorge på havsfiske och fick denna vackra skapelse


Vätternlax 800:-/kgJodå den åt man med andakt....

sen lite efterätt så klart !!!


Skinny dax att komma hem och blogga !!!

Det blir ingen tjäder !  http://www.kingcreole66.blogspot.com/

Snön är snart borta, vi vill inte det ska bli nån ny Rambofilm där du irrar omkring och tror du är nån slags naturmänniska.

Dock sköter han sina besök på Hotellet så tydligtvis smyger han ner från tjäderjakten på helgerna och tar sig en tur på Mittis(hurvida han har snödräkten på sig eller inte framgår ej av rapporterna).


På med klänningen nu blir det galej !och efter en tuff kväll på krogen så är det skönt att varva ner med ett njutningsfullt bad....nåja njutningsfullt var väl att ta i men ganska trångt måsta man ju tillstå !

Mollie växer så det......

  

OBS ! Ytterst viktig info !!!


Ja så där ja

då är det väl dax att kliva ut idet och börja blogga lite igen, vad jag förstått så är det ett enormt tryck att det skall hända nåt på den här bloggen !!! Tex. häromdan sa Birthe att " du kansk kan lägga upp nån ny bild på Mollie" bara en sån sak. Trodde inte i min vildaste fantasi att efterfrågan var så pass...... Nåja strax kommer lite påskbilder.

Släpp fiskarna loss det är vår !!!!!

Jaha så är det som vanligt då, kroppen full av förväntan inför sommarens ALLA fisketurer ! Ja alla tänkta i huvudet i alla fall, det brukar tendera till att bli ca. 5 % av det man planerat och det är väl kanske så det ska vara ....så man håller längtan och lågan vid liv. Sen har jag ju Mollie som gör att man inte är lika kaxig att fara bort. Men va fan nu är det vår och här skall fiskas !!!

RSS 2.0